avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare responsabili de biblioteca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare responsabili de biblioteca

buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce sporuri se acorda pentru responsabilii de biblioteca conform legii unitare de salarizare si cum se calculeaza si se includ in salariu
Cel mai recent răspuns: tira anca , utilizator 10:08, 7 Ianuarie 2010
in primul rind bibliotecarii au dreptul la un spor de dificultate de pina la 15% conform legii 334/2002 privind bibliotecile, spor care se adauga la baza prevazuta in lg 330/2009;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu pentru promovare de la gradul i la gradul ia pentru functia de bibliotecar de comuna, cu studii superioare geanina.valean geanina.valean Buna ziua, Va deranjez si eu cu o intrebare: - lucrez la o institutie publica si blibotecarul (cu studii superioare) a promovat prin concurs din functia de ... (vezi toată discuția)
Salar bibliotecar comuna cu o populatie de 1900 locuitori sabina84 sabina84 Pana la aceasta data a fost incadrat pe studii medii si a beneficiat de unele sporuri prevazute in Legea nr.334\2002; 15% spor de fidelitate, 5% spor pentru ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea legii oana dragoiescu oana dragoiescu am fost incadrata in 2006 ca bibliotecr comunal.beneficiez de spor de vechime si indemnizatie de conducere 15%.NU am primit spor de periclitate 15% desi este ... (vezi toată discuția)