Buna ziua.Va rog frrumos,daca se poate,sa imi dati un sfat pentru urmatoarea speta,din domeniul penal,speta de care am luat cunostinta intamplator si pe care am ``verificat-o`` prin accesare dosar de pe rolul judecatoriei.Unei prietene,care este plecata din tara de 15 ani , i-a fost trimis un plic de la judecatoria de sector.Nefiind in tara si neavand cine sa primeasca acel plic,acesta a fost returnat, de catre posta,judecatoriei.La data cand a fost programata sedinta in camera de consiliu,solutia pe scurt a fost de amanare a cauzei pe motiv de lipsa de procedura,amanandu-se pentru alta data.Acum cateva zile i-a fost trimis un alt plic si o citatie pentru saptamana viitoare.Intrebarea mea este urmatoarea.Cum ar trebui procedat in aceasta situatie,avand in vedere ca efectiv nu a luat cunostinta de cele relatate.Ce se va intampla la urmatoarea sedinta din camera de consiliu.Va multumesc anticipat.
Amână cauza
mariana_70
Bună ziua,
Am avut astăzi un apel la un Tribunal Specializat iar pe portalul instantei apare doar tip soluție - \"Amana cauza\" fara a spune de ce a fost ... (vezi toată discuția)
Este legal?
mfc1976
Buna ziua,
Sunt parte dintr-un proces civil ref la incredintare minor si restabilire program de vizitare.
Cealalta parte a cerut judecarea in lipsa.
Eu am ... (vezi toată discuția)