avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua.Va rog frumos,daca se poate,sa imi dati un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua.Va rog frumos,daca se poate,sa imi dati un sfat pentru ...

Buna ziua.Va rog frrumos,daca se poate,sa imi dati un sfat pentru urmatoarea speta,din domeniul penal,speta de care am luat cunostinta intamplator si pe care am ``verificat-o`` prin accesare dosar de pe rolul judecatoriei.Unei prietene,care este plecata din tara de 15 ani , i-a fost trimis un plic de la judecatoria de sector.Nefiind in tara si neavand cine sa primeasca acel plic,acesta a fost returnat, de catre posta,judecatoriei.La data cand a fost programata sedinta in camera de consiliu,solutia pe scurt a fost de amanare a cauzei pe motiv de lipsa de procedura,amanandu-se pentru alta data.Acum cateva zile i-a fost trimis un alt plic si o citatie pentru saptamana viitoare.Intrebarea mea este urmatoarea.Cum ar trebui procedat in aceasta situatie,avand in vedere ca efectiv nu a luat cunostinta de cele relatate.Ce se va intampla la urmatoarea sedinta din camera de consiliu.Va multumesc anticipat.
Daca este legal citata, se poate judeca si in lipsa, risca insa o pedeapsa in regim de detentie.
Daca este prietena dvs, de ce nu o anuntati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen in sedinta publica elenisa elenisa La data implinirii termenului apare pe sit-ul judecatoriei - Amana cauza, Se acorda termen in sedinta publica. Trebuie sa inteleg ca partea adversa a fost ... (vezi toată discuția)
Amână cauza mariana_70 mariana_70 Bună ziua, Am avut astăzi un apel la un Tribunal Specializat iar pe portalul instantei apare doar tip soluție - \"Amana cauza\" fara a spune de ce a fost ... (vezi toată discuția)
Este legal? mfc1976 mfc1976 Buna ziua, Sunt parte dintr-un proces civil ref la incredintare minor si restabilire program de vizitare. Cealalta parte a cerut judecarea in lipsa. Eu am ... (vezi toată discuția)