avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua am și eu o întrebare , va rog este URGENT. ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua am și eu o întrebare , va rog este URGENT. Am cumpărat ...

Buna ziua am și eu o întrebare , va rog este URGENT. Am cumpărat o mașina in leasing pe persoana juridică din Belgia și vreau sa închid firma sa plec in țara .. DACĂ ÎNCHID FIRMA ȘI DAU MAȘINA ÎNAPOI MAI SUNT OBLIGATĂ SA PLĂTESC RATELE LA LEASING PANA LA SFÂRȘITUL CONTRACTULUI ? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 20:00, 20 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de contractul de leasing pe care l-ați încheiat în Belgia. Ar trebui să întrebați la societatea de leasing din Belgia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Leasing nicole11 nicole11 Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine in urmatorul caz : - in legatura cu o masina luata in leasing pe firma . mentionez ca ratele la acest ... (vezi toată discuția)
Executare leasing Ersin Dervis Ersin Dervis Am si eu o intrebare: Am cumparat un autovehicol in leasing de la o societate de leasing .Contractul l-am facut pe persoana juridica, la un moment dat obiectul ... (vezi toată discuția)
Rate restante - autoturism vcnl vcnl Am facut un contract de vanzare-cumparare cu plata in rate, cu o firma locala de leasing, pentru un autoturism. Contractul a fost incheiat de un avocat. S-a ... (vezi toată discuția)