avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Contract de întreținere :Am 2 fii și doresc ca ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Contract de întreținere :Am 2 fii și doresc ca partea mea din apartamentul in care trăiesc ...

Am 2 fii și doresc ca partea mea din apartamentul in care trăiesc cu soțul meu sa ?ofer doar unuia prin contract de întreținere. Tot ce revine de la mine indiferent de ordinea in care vom “pleca”sa fie atribuit doar unuia. Cum procedez, care este calea de urmat
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:03, 20 Iunie 2021
Faceți un contract de întreținere prin care să transmiteți proprietatea asupra apartamentului fiului, cu obligația acestuia de a vă îngriji pe dvs și pe soțul dvs pentru tot timpul vieții.
Ultima modificare: Duminică, 20 Iunie 2021
Adrian ALBU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract intretinere cu uzufruct viager ABC-dar ABC-dar Buna Ziua. Suntem o familie formata din trei persoane si acum doi ani am avut nefericita ocazie sa luam in intretinere un batran. La notar am intocmit act ... (vezi toată discuția)
Testament Clara M Clara M Buna ziua! Situatia sta in felul urmator: sunt proprietara unui apartament cumparat in exclusivitate de parintii mei, inainte de a ma casatori.Doresc sa stiu ... (vezi toată discuția)
Separare de patrimoniu in timpul casatoriei ioanaradivoi ioanaradivoi Buna ziua IN cazul unei separari de patrimoniu in timpul casatoriei(mentionez ca sunt casatorita si am un fiu dintr-o casatorie anterioara iar sotul are 2 ... (vezi toată discuția)