avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident pe autostrada
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident pe autostrada

Buna ziua, am facut accident pe autostrada. Un domn a traversat autostrada, s a impiedicat si a cazut in mijlocul strazii. Cele doua masini din fata mea au franat pana la oprire pentru a evita impactul, am evitat prima masina dar am lovit o pe a doua. Am facut amiabila cu propietarul, masina mea fiind probabil dauna totala. Cei de la politie mi-au spus sa ma adresez celor de la Victimele strazii. Am sanse sa rezolv sau exista o alta solutie ?
Va multumesc .
Ultima modificare: Duminică, 20 Iunie 2021
Gabrielktb, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabrielktb , utilizator 10:37, 20 Iunie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspuns. Ieri s-a intamplat. În zona se afla o benzinarie, ceteateanul respectiv trecea strada cu o sticla de benzina. Era usor senil, a spus ca el nu e vinovat. Ba chiar a incercat sa traverseze din nou dupa eveniment . Exista camere de supraveghere .
Ultima modificare: Duminică, 20 Iunie 2021
Gabrielktb, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stationare interzisa, tamponare, sofer ranit aflat pe mijlocul strazii utilizator1111 utilizator1111 Va supun atentiei un accident destul de ciudat cel putin pentru mine ca si sofer, la care in masura posibilitatilor si a cunostintelor celor de pe acest forum ... (vezi toată discuția)
Accident circulatie, o speta interesanta, amenda administrativa sau penala ? utilizator1111 utilizator1111 Va supun atentiei un accident destul de ciudat cel putin pentru mine ca si sofer, la care in masura posibilitatilor si a cunostintelor celor de pe acest forum ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa Carmenmoise Carmenmoise Buna Ziua In data de 15 oct la ora 10.00 pe un drum national intr-o zona neiluminata corespunzator tatal meu conducand o duba a trecut peste un obstacol care ... (vezi toată discuția)