avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna. Am cumparat o masina si mi s-a promis ca o sa o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna. Am cumparat o masina si mi s-a promis ca o sa o inscriu ...

Buna. Am cumparat o masina si mi s-a promis ca o sa o inscriu in curand. Am luat masina, actele si am platit-o. Ala care mi-a dat-o, tot amana sa mergem sa facem acte, pana cand a devenit de negasit, se pare ca-i plecat. Masina nu era a lui, am aflat cand l-am cautat la domiciliul lui, nu-l chema ca pe ultimul proprietar de pe talon. Ultimul proprietar de pe talon la fel nu e de gasit. Mai am o sansa ca sa o trec pe numele meu? Stiu ca-i cam complicat. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ganeacristi , utilizator 09:30, 21 Iunie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor inmatriculare vehicul daniel888 daniel888 cu respect catre dumneavoastra . am cumparat un autovhecul de la ...un ...\\"a\\" care acesta il cumparase de la un \\"b\\" propietarul din talonul ... (vezi toată discuția)
Scoatere auto de la impozit shadownike shadownike Am avut o masina Skoda 100S pe care am cumparat-o undeva prin 1992 ,am inceput sa fac actele sa o inscriu la finante sa fiu in regula cu impozitul,vechiul ... (vezi toată discuția)
Vanzare succesiva a unui autoturism TrancerDJ TrancerDJ Buna ziua, Am achizitionat acum cateva zile un autoturism de la o persoana juridica. Inca nu am facut radierea masinii/inmatriculare/luare in evidenta la ... (vezi toată discuția)