avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna. Am cumparat o masina si mi s-a promis ca o sa o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna. Am cumparat o masina si mi s-a promis ca o sa o inscriu ...

Buna. Am cumparat o masina si mi s-a promis ca o sa o inscriu in curand. Am luat masina, actele si am platit-o. Ala care mi-a dat-o, tot amana sa mergem sa facem acte, pana cand a devenit de negasit, se pare ca-i plecat. Masina nu era a lui, am aflat cand l-am cautat la domiciliul lui, nu-l chema ca pe ultimul proprietar de pe talon. Ultimul proprietar de pe talon la fel nu e de gasit. Mai am o sansa ca sa o trec pe numele meu? Stiu ca-i cam complicat. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ganeacristi , utilizator 09:30, 21 Iunie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor inmatriculare vehicul daniel888 daniel888 cu respect catre dumneavoastra . am cumparat un autovhecul de la ...un ...\\"a\\" care acesta il cumparase de la un \\"b\\" propietarul din talonul ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto giony18 giony18 Buna ziua, Am cumparat o masina recent, vanzatorul a cumparat-o la randul sau de la alta persoana, a incris-o la circa financiara,dar nu a schimbat talon ... (vezi toată discuția)
Scoatere auto de la impozit shadownike shadownike Am avut o masina Skoda 100S pe care am cumparat-o undeva prin 1992 ,am inceput sa fac actele sa o inscriu la finante sa fiu in regula cu impozitul,vechiul ... (vezi toată discuția)