avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refuzul emiterii de catre Cartea Funciara de a da un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refuzul emiterii de catre Cartea Funciara de a da un extras de ...

Refuzul emiterii de catre Cartea Funciara de a da un extras de carte funciara asupra unui teren mostenit de la bunici .
Buna ziua,am depus cerere pentru un extras de carte funciaar asupra unui teren care are numar CF si finctionarii nu emit acest document dandu-i alt CF nu cel din mostenirea primita.Cum pot legal sa primesc informatiile corecte despre acel teren.Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 21 Iunie 2021
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În caz de refuz nejustificat puteti actiona în instanta și sa obtineti ceea ce solicitați.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București
Buna ziua,pe cine sa actionez in instanta?Pot sa demonstrez prin extrasele de carte funciara ca eu cer una si ei (pe banii mei)imi dau alte documente care nu corespund cecerii mele.Poate fi rea vointa sau "greseli"in CF-uri.Pe cine sa actionez in nstanta,va multumesc.
Buna ziua,pe cine sa actionez in instanta?Pot sa demonstrez prin extrasele de carte funciara ca eu cer una si ei (pe banii mei)imi dau alte documente care nu corespund cecerii mele.Poate fi rea vointa sau "greseli"in CF-uri.Pe cine sa actionez in nstanta,va multumesc.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

În caz de refuz nejustificat puteti actiona în instanta și sa obtineti ceea ce solicitați.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras funciar pierdut ContSters15589 ContSters15589 Bunica mea a intrat in colectiv cu un teren de 1800 mp,de la colectiv terenul a intrat la Gostat.In anul 2002 s-a desfiintat Gosta-tul ,noi nepotii am primit ... (vezi toată discuția)
Succesiune Costel Badiu Costel Badiu Buna seara , as ruga pe cineva care are idee la urm: mea intrebare: Tatăl meu a construit o casa pe terenul părinților lui ( bunicii mei) . Constructia ... (vezi toată discuția)
Anulare cvc dupa 5 ani din cauza unui mostenitor aparut dupa vanzare elicon elicon Am cumparat un teren in urma cu 5 ani de la 3 persoane, singurele trecute pe titlul de proprietate, in calitate de mostenitori. Acum cateva zile, dupa ... (vezi toată discuția)