avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii indemnizatia copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

indemnizatia copil

Buna ziua as dori sa va intreb si eu unde ma pot duce sa plateasca angajatorul meu o luna retroactiv ? am inteles ca se face o conventie civila sau cam asa ceva .Unde ma pot adresa ca sa poata plati pentru ca eu sa am cele 12 luni platite ca sa pot lua indemnizatia pentru copil ca eu am termenul sa nasc la inceputul lui aprilie iar contractul de munca mi l-a facut incepand cu luna mai cu toate ca eu am lucrat si luna aprilie la acceasi firma .Va rog astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 13:17, 7 Ianuarie 2010
Buna ziua,
din pacate, acum e cam tarziu sa sesizati faptul ca v-au fost intocmite documentele cu o luna intarziere. Trebuia atunci sa rezolvati. Nu prea aveti cui sa va adresati, decat ITM-ului, daca aveti vreo dovada ca a-ti lucrat din aprilie.
In final, depinde de angajator, el va poate ajuta, desi nu este usor. Cred ca stiu si dansii cam ce presupune:(
Poate reusiti sa va intelegeti cu ei.
Bafta
Dar eu nu am stiut pentru ca mi s-a spus ca e perioada de proba si ca nu se face nimik .Si acum ce ar trebui sa fac si eu si angajatorul ca sa rezolv luna aceea pentru ca fara nu pot obtine indemnizatia .?
Este cam tarziu pentru a gasi o solutie de rezolvare la problema dvs.

Nu puteti decat sa va adresati ITM-ului ca ati lucrat fara forme legale.

Pentru a rectifica declaratiile nu este atat de usor, pe langa faptul ca angajatorul trebuie sa motiveze temeinic de ce rectifica declaratiile initiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului ciucaclaudia ciucaclaudia buna ziua am lucrat pana in 28.09.2009 in 03.02.2010 s-a inregistrat la ITM,(desi lucrez din noiembrie la aceasta firma, au inregistrat contractul ff tarziu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie gravida alinastanraluca alinastanraluca Buna ziua am si eu o intrebare care ma nelamureste.Sunt insarcinata in luna 5 si lucrez la o firma comerciala,eu lucrez aici din luna aprilie 2009 dar ... (vezi toată discuția)
Cereri de concediu fara plata false. bogosianu bogosianu Am lucrat la o firma un an cu contract de munca,sase luni angajatorul m-a trecut in concediu fara plata fara acordul meu,a facut cereri de concediu fara plata ... (vezi toată discuția)