avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plati compensatori
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plati compensatori

I cursul anului 2009 am incetat raporturile de serviciu cu drept la pensie de serviciu anticipata in baza Legii nr.179/2004 privind pensile de stat si alte drepturi de asigurari sociale ale politistilor ,iar in baza OG 38/2003(privind salarizarea politistilor) trrbuie sa primesc anumite drepturi asa cum este prevazut in respectivele acte normative respectiv in functie de vechimea avuta si pina la limta de virsta legala pentru pensionare. Am efectuat toate demersurile catre institutie prin adrese ,la care am primit raspuns ca institutia recunoaste aceasta datorie ,ca a efectuat evidentierea in contabilitate a datoriei ca a facut toate demersurile dar nu are bani.In luna decembrie 2009 am trimis o notificare institutiei respectiv somatie in care le solicitam sa achite datoria integrala in termen de 15 zile iar in caz contrar ma voi adresa instantei pentru recuperarea datoriei,plata de penalitati si cheltuieli de judecata, dar nu am primit nici un raspuns. Va rog sa-mi spuneti ce demersuri trebuie sa fac in continuare si daca se poate sa-mi comunicati un model de cerere de chemare in judecata

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:40, 11 Ianuarie 2010
Pentru recuperarea drepturilor restante trebuie sa va adresati instantei de judecata.
Cererea va avea ca obiect obligarea la plata unei sume de .... salarii, reprezentand plati compensatorii, datorate incetarii raportului de serviciu in baza art..... din ........ , in urma deciziei nr.......... emisa de parata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de pensie militara ca jandarm angajat pe baza de contract 1992-99 tomas dona tomas dona In perioada 1992-1999 am fost incadrat ca jandarm angajat pe baza de contract in Ministerul Internelor si Reformei Administrative. am desfasurat activitati si ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate oprita oprita 1. Am primit Decizia de pensionare cu gr.3 de invaliditate aceasta fiindu-mi calculata in baza Legii 179/2004 art.27 si Legea 118/2010 art.10 alin.1. As ... (vezi toată discuția)
Neplata cheltuieli de judecata ContSters76214 ContSters76214 Buna ziua! In conditiile in care, s-a emis o sentinta in urma cu exact un an (noiembrie 2009) intr-un proces intentat de catre mine, pentru majorare ... (vezi toată discuția)