avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua Pot contesta, acum in 2021, o amenda de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua Pot contesta, acum in 2021, o amenda de covid din 2020 ...

Buna ziua
Pot contesta, acum in 2021, o amenda de covid din 2020 a tatalui meu
care are probleme psihice, amenda despre care nu am stiut pana in iunie 2021 ?!. Daca da, in ce conditii ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: maryane38 , utilizator 14:04, 23 Iunie 2021
Cand vi s-a comunicat procesul-verbal?
Ca sa ma fac inteleasa o sa va relatez mai pe larg situatia.
Tatal meu a luat o amenda in aprilie 2020, am platit jumatate si apoi am contestat=o. Am castigat procesul si am facut cerere de restituire a sumei platite. In 14.iunie 2021 am primit adresa de la ANAF ca nu pot prim banii intrucat figureaza in evidentele fiscale cu sume provenite dintr-o amenda (alta decat cea contestata). Acesta a fost momentul in care am aflat de cea de-a doua amenda si am intrat in posesia procesului verbal. Mentionez ca procesul verbal este semnat de catre tatal meu care asa cum v-am spus are probleme psihice, si cel mai probabil a aruncat procesul verbal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot afla despre existenþa/inexistenþa unei amenzi ºi ce pot face? alex68 alex68 Vă adresez rugamintea să mă ajutaţi în următoarea problemă. Tatăl meu a moştenit o suprafaţă de pădure de la părinţii săi. Nu i s-a dat titlul ... (vezi toată discuția)
Speță privind amenzi contravenționale din perioada pandemiei ... Moraru Marius Moraru Marius Speță privind amenzi contravenționale din perioada pandemiei și comunicarea acestora cu ANAF În anul 2020, în perioada pandemiei de COVID-19, am fost ... (vezi toată discuția)
Amenda asigurare Ioana20 Ioana20 buna ziua.am si eu nevoie de ajutor pentru o problema.tatal meu este sofer pe taxi, la patron, iar in data de 24 iunie 2008 a primit o amenda pentru ca ii ... (vezi toată discuția)