avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Soacra mea, impreuna cu 7 persoane a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Soacra mea, impreuna cu 7 persoane a mostenit o suprafata ...

Buna ziua. Soacra mea, impreuna cu 7 persoane a mostenit o suprafata de teren arabil. Una dintre aceste persoane, fara stirea celorlalti, a dat in arenda pamantul respectiv si a incasat bani in numele tuturor. Acum am aflat de situatie si refuza sa restitue partea de bani celorlalti mostenitori. Cum ma sfatuiti sa procedez in acesta situatie?? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ana Alexandrov , Avocat 15:38, 24 Iunie 2021
Trebuie să se adreseze instanței de judecată pentru a o obliga la plata acestor sume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren extravilan eu45ani eu45ani buna ziua soacra mea are o sora impreuna detin un certificat de propietate pe care are au fiecare cate 2 ha de teren arabil situat in comuna X. soacra ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla cine îmi ia subvenție de la apia pe pământurile moștenite? giv giv Buna ziua. Am mostenit diverse suprafete de teren de la tatal decedat si de la fratii bunicului cand mostenitorii acestuia au dezbatut mostenirea prin ... (vezi toată discuția)
Cum pot să încasez arenda restantă? eduard1212 eduard1212 Salutare, Bunica (din partea mamei) a decedat acum 14 ani, Terenul pe care l-a moștenit de la părinții ei (părinții bunicii), se află într-o altă ... (vezi toată discuția)