avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua Cum se procedeaza pentru punerea in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua Cum se procedeaza pentru punerea in proprietate a mostenitorului ...

buna ziua
Cum se procedeaza pentru punerea in proprietate a mostenitorului persoanei 1 care a folosit si a platit impozit 20 ani pentru un teren dar , acest teren , este inscris cu titlul de propietate al persoanei 2 (decedate)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Sunt 2 variante ori, ca urmare a dezbaterii succesiunii, ori ca urmare a formulării unei acțiuni de uzucapiune. Se va aplica una dintre variante in functie de datele concrete ale spetei.

Cu stima,
Av. Jasmine Oancea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum devin proprietar?ce variante legale există, sa pot deveni unic proprietar al ... Eumimi Eumimi Ce variante legale există, sa pot deveni unic proprietar al unui teren( ptr o activitate ), in cazul în care nu am făcut succesiunea după moartea tatălui ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu o problema cu vecinul meu . in 2015 a facut ... Stefyeu Stefyeu Buna ziua, am si eu o problema cu vecinul meu . In 2015 a facut masuratoare topografica pentru a isi trece tot pamantul in acte ( iesirea din indiviziune si ... (vezi toată discuția)
Acte pt mostenire pt cetatean cu domiciliul in strainatate Mihamc Mihamc Buna ziua. Sunt cetatean roman cu domiciliul in USA (cetatenie dubla). Pentru a prelua mostenire din Romania care sunt actele minime de care am nevoie? Trebuie ... (vezi toată discuția)