avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Dacă vreau sa fac plaja pe terasa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Dacă vreau sa fac plaja pe terasa blocului,am voie? ...

Bună ziua! Dacă vreau sa fac plaja pe terasa blocului,am voie? Șeful scării refuza sa.mi încredințeze cheia d la acoperiș. As avea dreptul?
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 11:12, 25 Iunie 2021
Asta da întrebare juridica
Știu ca pare penibila "problema mea", dar mai mult ma frustrează atitudinea domnului. As vrea sa știu dacă, legal, am dreptul. Discuția cu dansul ar genera diferit în aceasta situație.
teoretic ai dreptul daca esti proprietar in acte......practic terasele sunt de obicei necirculabile
e normala atitudinea administratorului pentru ca hidroizolatia terasei poate avea de suferit.....in plus totul are un inceput si e posibil sa va treziti cu adevarate petreceri pe terasa

deci este mai recomandat un strand

Conform disp L nr 196/2018 nu aveti voie sa utilizati terasa blocului care reprezinta parte comuna decat in anumite conditii,acordul vecinilor ,acordul asociatiei de proprietari exprimat prin hotararea adunarii generale,incheiere contract de inchiriere sau de folosinta parte comuna
Luati-va angajamentul, in scris, ca suportati eventualele reparatii si o sa va dea voie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosire terasa catali123456 catali123456 In perioada aceasta am mai urcat pe terasa blocului, sa fac miscare. nu am alergat, am mers in ritm normal, pana au fost deranjati niste locatari, astfel ca a ... (vezi toată discuția)
Acces restrictionat terasa bloc locuinte RAAL123 RAAL123 Buna ziua Multumesc de la bun inceput celor care isi fac timp sa citeasca acest mesaj si sa ma ajute cu un raspuns. Locuiesc la et 7/8 si as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Acces terasa bloc svalentins svalentins Buna ziua. Doresc sa vizitez cu copilul terasa blocului , sa vedem privelistea asupra orasului si a lacului Morii din Bucuresti, Trebuie sa cer aprobarea ... (vezi toată discuția)