Știu ca pare penibila "problema mea", dar mai mult ma frustrează atitudinea domnului. As vrea sa știu dacă, legal, am dreptul. Discuția cu dansul ar genera diferit în aceasta situație.
teoretic ai dreptul daca esti proprietar in acte......practic terasele sunt de obicei necirculabile
e normala atitudinea administratorului pentru ca hidroizolatia terasei poate avea de suferit.....in plus totul are un inceput si e posibil sa va treziti cu adevarate petreceri pe terasa
Conform disp L nr 196/2018 nu aveti voie sa utilizati terasa blocului care reprezinta parte comuna decat in anumite conditii,acordul vecinilor ,acordul asociatiei de proprietari exprimat prin hotararea adunarii generale,incheiere contract de inchiriere sau de folosinta parte comuna
Folosire terasa
catali123456
In perioada aceasta am mai urcat pe terasa blocului, sa fac miscare. nu am alergat, am mers in ritm normal, pana au fost deranjati niste locatari, astfel ca a ... (vezi toată discuția)
Acces terasa bloc
svalentins
Buna ziua.
Doresc sa vizitez cu copilul terasa blocului , sa vedem privelistea asupra orasului si a lacului Morii din Bucuresti, Trebuie sa cer aprobarea ... (vezi toată discuția)