avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CONCEDIERE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CONCEDIERE

Buna ziua,

Sunt angajata la o firma de peste 3 ani, in noiembrie 2020 m-am reintors la munca dupa 1 an si 4 luni de concediu maternal, am depus documentele si beneficiez de stimulentul de insertie pana in luna august anul in curs, saptamana trecuta (13 iunie 2021)
am fost concediata pe motivul "reorganizarii activitatii" si sunt in preaviz 20 de zile. Doresc sa stiu daca este sau nu legala concediere pe perioada cat beneficiez de stimulent de insertie, iar daca da cum va trebui sa procedez cu stimulentul de insertie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 24 Iunie 2021
Este interzis angajatorului să dispună încetarea raporturilor de muncă sau de serviciu în cazul salariatei/salariatului care se află în plata stimulentului de inserție , exceptie facand situatia concedierii pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizării judiciare sau a falimentului angajatorului, în condițiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! m-am reintors la munca din ccc in urma cu an (copil ... Adc6tr@ Adc6tr@ Buna ziua! M-am reintors la munca din ccc in urma cu an (copil 1a6l), la un alt anagajator. In prezent beneficiez de stimuletul de insertie, dar am primit o ... (vezi toată discuția)
Concediere Paula2007 Paula2007 Buna seara! Incepind cu luna februarie primesc stimulent de insertie. Am fost anuntata ca pe 11 aprilie- a doua zi dupa ce fetita implineste doi ani- voi primi ... (vezi toată discuția)
Bună tuturor. primesc stimulent de inserție de cand copilul ... elenusht elenusht Bună tuturor. Primesc stimulent de inserție de cand copilul avea 6 luni. Copilul are 1 an. Pot fi data afară in aceasta perioada? Eu știam ca pana la 3 ... (vezi toată discuția)