Sunt angajata la o firma de peste 3 ani, in noiembrie 2020 m-am reintors la munca dupa 1 an si 4 luni de concediu maternal, am depus documentele si beneficiez de stimulentul de insertie pana in luna august anul in curs, saptamana trecuta (13 iunie 2021)
am fost concediata pe motivul "reorganizarii activitatii" si sunt in preaviz 20 de zile. Doresc sa stiu daca este sau nu legala concediere pe perioada cat beneficiez de stimulent de insertie, iar daca da cum va trebui sa procedez cu stimulentul de insertie?
Este interzis angajatorului să dispună încetarea raporturilor de muncă sau de serviciu în cazul salariatei/salariatului care se află în plata stimulentului de inserție , exceptie facand situatia concedierii pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizării judiciare sau a falimentului angajatorului, în condițiile legii.
Concediere
Paula2007
Buna seara! Incepind cu luna februarie primesc stimulent de insertie. Am fost anuntata ca pe 11 aprilie- a doua zi dupa ce fetita implineste doi ani- voi primi ... (vezi toată discuția)