avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună dimineața. Am următoarea problemă. Primarul a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună dimineața. Am următoarea problemă. Primarul a fost declarat ...

Bună dimineața.
Am următoarea problemă. Primarul a fost declarat incompatibil. Peste 3 luni să zicem o să fie alegeri locale.
Actualul viceprimar vrea să candideze la primărie. Cum procedează? Își dă demisia ( dacă da când) sau poate să suspende funcția pe perioada alegerilor până vede ce se întâmplă??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:27, 27 Iunie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Viceprimarul poate candida pentru poziția de primar, funcție lăsată vacantă după declararea incompatibilitatii fostului primar,

Nu trebuie sa-si dea demisia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegere viceprimar bil63 bil63 Buna dimineata la toata lumea. Doresc si eu o informatie: in alegerile locale din localitatea mea a iesit un primar dintr-un anume partid. La consilieri acest ... (vezi toată discuția)
Demisie viceprimar sinai sinai VA SALUT,AM SI EU O INTREBARE;IN LOCALITATEA MEA DE DOMICILIU PE DATA DE 16 NOIEMBRIE VICEPRIMARUL A DEMISIONAT DIN FUNCTIE,AS DORII SA STIU CARE SUNT PASII ... (vezi toată discuția)
Post viceprimar vacant. termen maxim ptr realegearea unui nou viceprimar? jmkr jmkr Buna ziua! Presupunem ca postul de viceprimar a devenit vacant din diferite motive (penale, medicale, demisie, etc). Care-i termenul maxim in ptr realegerea ... (vezi toată discuția)