avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... salariu mediu brut pe societate pt nastere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

salariu mediu brut pe societate pt nastere copil

va rog am si eu o problema..... in data de 2.12.2009 am depus cererea pt salariul mediu brut pe societate pt nastere copil . in 23.12.2009 am primit raspuns ca am depasit termenul pt depunera cereri. copilul sa nascut in 5.2.2009 :(:stunned:
Nefiind vorba de plata unor drepturi salariale neacordate sau a unor despăgubiri, termenul era de 6 luni:
Art. 283. - (1) Cererile în vederea soluţionării unui conflict de muncă pot fi formulate:
e) în termen de 6 luni de la data naşterii dreptului la acţiune, în cazul neexecutării contractului colectiv de muncă ori a unor clauze ale acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 283 codul muncii ???? este actual? domni56 domni56 Va rog sa confirmati actualitatea! Va multumesc. Jurisdictia muncii ART. 283 – Formularea cererilor de solutionare a conflictelor de munca (1) ... (vezi toată discuția)
Acordare salariu mediu la 2 ani de la nasterea copilului CMARGARIT CMARGARIT Am o salariata care s-a intors la serviciu dupa concediu pentru cresterea si ingrijirea copilului pana la implinirea varstei de 2 ani. Conducerea unitatii a ... (vezi toată discuția)
Salariul mediu pe societate,la nasterea unui copil[eveniment] stanca daniel stanca daniel va implor sa-mi dati dati o lege unde specifica exact cat este valabil de la nasterea unui copil,pentru salariul mediu pe societate,caci firmele nusi respecta ... (vezi toată discuția)