Buna ziua! Am o intrebare legata de partajul in care eu , sora mea si unchiul meu ne aflam. In acest moment unchiul meu a facut recurs la Curtea de Apel Pitesti in vederea schimbarii deciziei data de judecatoria de la Campulung si de recalcularea taxei de timbru. Partajul consta in impartirea mai multor terenuri si imobile mostenite de la bunicii mei. Pe portalul Curtii de Apel scrie , citez, "Respinge cererea de reexameniare taxa judiciara de timbru. Mentine taxa de timbru stabilita.Fara cale de atac. Pronuntata la (data respectiva) cu punerea solutiei la dispozitia partilor prin grefa instantei." Ce inseamna "punerea solutiei la dispozitia partilor prin grefa instantei.". Sora mea ne reprezinta pe amandoua si nu are experienta in domeniu. Vom fi anuntate prin posta prin intermediul unor hartii sau trebuie sa mearga sora mea la curtea de apel pentru a se interesa cand va avea loc procesul?Multumesc!
buna ziua.
recursul a fost numai cu privire la taxa de timbru judiciar stabilita.
Inseamna ca va trebui sa mearga la arhiva instantei pentru a intra in posesia hotararii.
In alta ordine de idei, avand in vedere ca sora dvs. nu are "experienta in domeniu" ar fi bine sa luati in calcul,ca in cadrul procesului sa va reprezinte un avocat sau o persoana cu studii juridice.
Astfel de procese nu sunt simple, iar uneori ridica probleme juridice complexe chiar si pentru avocati cu vechime in domeniu.
În.prcesele care implica posibilitatea pierderii sau câștigării unor sume de bani ar trebui facut un efort si angajat un avocat.Referitor la proces o sa primiti citatie prin poștă la domiciliul.dvs sau la domiciliul ales.Faptul că va, reprezinta"sora nu va ajuta cu nimic.
Stramutare de dosar
Cezar66
Am un proces de partaj cu fostul meu sot in Cimplung Muscel,de unde este el.Deoarece el are o groaza de cunostinte acolo,ma tem ca aranjand ceva,sentinta carte ... (vezi toată discuția)
Certificat de grefa
maria1956
Buna ziua, la Curtea de Apel Bucuresti am castigat recursul si trebuie ca sentinta sa fie legalizata si ivestita cu formula executorie va rugam sa ne spuneti ... (vezi toată discuția)