avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conflict munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conflict munca

ce se respecta an primul rand?CIM sau CCM ptr ca cim nu ne avantajeaza si CCM nu se vrea sa se respecte de director si e turnatorie nu am nici grupa sau conditii deosebite am anuntat si ITM DEVA ca sant din HD dar fara nici un rezultat ma puteti lamurii ca avem prima anfatisare an instanta nu am pututo evita ca navem cu cine avem sperante?
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 12:54, 7 Ianuarie 2010
tot : cim , ccm la nivel de unitate , ccm la nivel de grup de angajatori , ccm la nivel de ramura , ccm la nivel national ( art. 11, art. 238 , art. 38 codul muncii )

incadrarea locurilor de munca se face in baza legii 19/2000 si norme de aplicare pct. 18 ( evaluarea se face in baza unor masuratorii la fiecare loc de munca sau/si sectoare de activitate )
Ultima modificare: Joi, 7 Ianuarie 2010
ctynn, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecata marianmarian marianmarian la inaintarea an instanta a unui comflict de munca ,care nu sa putut evita din cauza patronatului se ia an calcul CIM, sau CCM an cazul an care CCM a fost ... (vezi toată discuția)
Intrebare intrebatoare gentilom gentilom Lucrez la o firma care are ca obiect de activitate transportul. La angajare am semnat CIM dar nu si CCM. Imi puteti spune daca in aceste conditii firma la care ... (vezi toată discuția)
Coef min de ierarhizare ccm la nivel national sau la nivel de ramura? alinaion82 alinaion82 Buna ziua! Am si eu nelamurire. Societatea noastra are CCM de anul trecut, iar ca obiect de activitate remorcajul si legarea/dezlegarea navelor. Pana sa ... (vezi toată discuția)