avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Intentionez sa vand un autovehicul unui ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Intentionez sa vand un autovehicul unui cumparator ...

Buna ziua! Intentionez sa vand un autovehicul unui cumparator cu carte de identitate provizorie in care este stipulat motivul eliberarii : lipsa dovada adresa domiciliu. Am intrebat la Directia de Impozite si Taxe Locale (mai exact la Primaria comunei unde este inmatriculata masina) daca o pot scoate din evidenta cu un CI provizoriu si mi s-a spus ca nu se poate, dar la Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a vehiculelor (DRPCIV) mi-au spus ca conform legistatie romane se poate atat vanzarea-cumpararea de autovehicule cu CI provizoriu, cat si scoaterea din evidenta de la DITL. Va rog, imi spuneti legea care stipuleaza acest lucru?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:03, 29 Iunie 2021
E vorba de Ordinul 1069 din 2016 :
[ link extern ]
Ordinul nu intezice V-C cu CI provizoriu.
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 29 Iunie 2021
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere respectiv inmatriculare auto nathann05 nathann05 Buna! Am vandut o masina in alt judet si nu am un ex. din contractul de vanzare cumparare. La doua zile am cumparat alta masina din alt judet. Am fost la ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare provizorie rastafarianul rastafarianul Buna seara , am intalnit pe diferite forumuri discutii privind inmatricularea provizorie a unui autovehicul. Din ceea ce stiu eu , numerele rosii se pot da ... (vezi toată discuția)
Autorizatie provizorie de circulatie laur007 laur007 Buna ziua, as dori sa intreb daca ma poate lamuri cineva: este legal ca la Serviciul Inmatriculari auto Botosani, la solicitarea autorizatiei provizorii de ... (vezi toată discuția)