avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, cum pot afla adresa unei persoane aflate in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, cum pot afla adresa unei persoane aflate in strainatate ...

Buna ziua, cum pot afla adresa unei persoane aflate in strainatate (Anglia) daca ii stiu doar numele?
Am 20 de ani si doresc sa imi dau in judecata tatal pe care nu l-am cunoscut niciodata pentru neplata pensiei alimentare. Am vorbit astazi cu un avocat si mi-a spus ca trebuie neaparat sa stiu unde locuieste tatal meu in acest moment ca sa poata continua demersurile.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 11:54, 11 Iulie 2021
Se pot găsi variante dar în UK nu îl veți găsi decât dacă este rezident.
Ati deschis procesul sau nu?

Este bine sa stiti ca aveți nevoie de avocat foarte experimentat pentru procese de acest fel.
Ultima modificare: Luni, 28 Iunie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu am deschis procesul. Avocatul este un prieten de familie si mi-a spus ca ii trebuie neaparat adresa tatalui
Daca este foarte experimentat va poate ajuta.
Daca e doar prieten nu cred ca ar fi suficient.

Trebuie sa știe sa se ,,învârtă "" corespunzător și sa scape de instanță.
Este precum.un dribling la fotbal.
Instantele sunt apărători foarte buni în astfel.de cazuri și avocatul trebuie sa fie foarte tehnic.
Ultima modificare: Luni, 28 Iunie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu pt neplata pensiei trebuie dat in judecata, ci pt a se stabili o pensie. Esti major de acum, pensie nu ti se mai cuvine decat daca nu muncesti si esti student.
Asa ca si mai mult decat adresa tatalui - care apropo, nu e musai sa o gasesti, ci sa dovedesti ca ai incercat, conteaza daca stii ce sa ceri si daca ai dreptul.
Daca a existat o hotarare de plata a pensiei si nu a platit-o, atunci vb de o neplata si aveti dreptul sa puneti in executare hotararea, dar pt ce e mai vechi de 3 ani, s-a implinit termenul de prescriptie si pt ce puteti execuita, nu se justifica agitatia.
A existat o hotarare care a fost valabila pana la varsta de 18 ani iar eu acum am 20 de ani si sunt student la.... drept.
Puteti va rog sa imi oferiti mai multe detalii in legatura cu ce v-ati referit in al doilea paragraf? Tot anul a fost online si imi este cam jena sa intreb un profesor din moment ce nu cunosc pe nimeni fizic.

Alte discuții în legătură

Care este procedura? lelia20052006 lelia20052006 Cum procedez sa primesc pensie alimentara pentru fiica mea, care a implinit 18 ani in luna februarie 2010, data de la care fostul sot(divortati din 2006) nu-mi ... (vezi toată discuția)
Model cerere pensie intretinere bby226 bby226 Buna ziua. Am o problema....Parintii mei sunt divortati..hotararea a venit deja acasa..deci.legal sunt despartiti..Eu..sunt studenta in anul 1..la zi..si nu am ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot recupera pensia de intretinere (neplatita) de la tatal meu? anonim1111111 anonim1111111 Buna ziua Parintii mei au divortat cand eu aveam 5 ani si tatal meu a fost obligat sa imi platesca pensie de intretinere pana la 18 ani printr-o suma fixa de ... (vezi toată discuția)