Buna ziua, cum pot afla adresa unei persoane aflate in strainatate (Anglia) daca ii stiu doar numele?
Am 20 de ani si doresc sa imi dau in judecata tatal pe care nu l-am cunoscut niciodata pentru neplata pensiei alimentare. Am vorbit astazi cu un avocat si mi-a spus ca trebuie neaparat sa stiu unde locuieste tatal meu in acest moment ca sa poata continua demersurile.
Daca este foarte experimentat va poate ajuta.
Daca e doar prieten nu cred ca ar fi suficient.
Trebuie sa știe sa se ,,învârtă "" corespunzător și sa scape de instanță.
Este precum.un dribling la fotbal.
Instantele sunt apărători foarte buni în astfel.de cazuri și avocatul trebuie sa fie foarte tehnic.
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
nu pt neplata pensiei trebuie dat in judecata, ci pt a se stabili o pensie. Esti major de acum, pensie nu ti se mai cuvine decat daca nu muncesti si esti student.
Asa ca si mai mult decat adresa tatalui - care apropo, nu e musai sa o gasesti, ci sa dovedesti ca ai incercat, conteaza daca stii ce sa ceri si daca ai dreptul.
Daca a existat o hotarare de plata a pensiei si nu a platit-o, atunci vb de o neplata si aveti dreptul sa puneti in executare hotararea, dar pt ce e mai vechi de 3 ani, s-a implinit termenul de prescriptie si pt ce puteti execuita, nu se justifica agitatia.
A existat o hotarare care a fost valabila pana la varsta de 18 ani iar eu acum am 20 de ani si sunt student la.... drept.
Puteti va rog sa imi oferiti mai multe detalii in legatura cu ce v-ati referit in al doilea paragraf? Tot anul a fost online si imi este cam jena sa intreb un profesor din moment ce nu cunosc pe nimeni fizic.