avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, cum pot afla adresa unei persoane aflate in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, cum pot afla adresa unei persoane aflate in strainatate ...

Buna ziua, cum pot afla adresa unei persoane aflate in strainatate (Anglia) daca ii stiu doar numele?
Am 20 de ani si doresc sa imi dau in judecata tatal pe care nu l-am cunoscut niciodata pentru neplata pensiei alimentare. Am vorbit astazi cu un avocat si mi-a spus ca trebuie neaparat sa stiu unde locuieste tatal meu in acest moment ca sa poata continua demersurile.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 11:54, 11 Iulie 2021
Pentru pensia stabilită până la 18 ani se poate cere executarea silită în străinătate, dar în acest caz va trebui să aflați date despre tatăl dvs.
Pentru stabilirea pensiei ca urmare a continuării studilor, trebuie să formulați o acțiune în instanță.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este procedura? lelia20052006 lelia20052006 Cum procedez sa primesc pensie alimentara pentru fiica mea, care a implinit 18 ani in luna februarie 2010, data de la care fostul sot(divortati din 2006) nu-mi ... (vezi toată discuția)
Model cerere pensie intretinere bby226 bby226 Buna ziua. Am o problema....Parintii mei sunt divortati..hotararea a venit deja acasa..deci.legal sunt despartiti..Eu..sunt studenta in anul 1..la zi..si nu am ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot recupera pensia de intretinere (neplatita) de la tatal meu? anonim1111111 anonim1111111 Buna ziua Parintii mei au divortat cand eu aveam 5 ani si tatal meu a fost obligat sa imi platesca pensie de intretinere pana la 18 ani printr-o suma fixa de ... (vezi toată discuția)