avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua ,eu stau la parter cu ieșire din balcon in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua ,eu stau la parter cu ieșire din balcon in curte și ...

Buna ziua ,eu stau la parter cu ieșire din balcon in curte și un vecin de la et.4 și-a montat aer condiționat și-mi curge pe scări pe geam ce pot face.
Cel mai recent răspuns: Gabriel-2 , utilizator 18:35, 30 Iunie 2021
Discutati amiabil cu vecinul sa desfasoare demersuri pentru a realiza sistem prelungire evacuare sistem climatizare
Buna ziua ,
Discutia cu vecinul am avuto anul trecut de 5 ori si nu vrea sa faca nimic in sensul asta ,ce pot face?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iunie 2021
Gabriel-2, utilizator
Daca iesirea dvs. este facuta cu toate avizele, discutati cu un avocat.
Aveti dreptul legal sa notificati oficial vecinul sa asigure starea tehnica a partii comune si private -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Îmi puteți reconda un avocat?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iunie 2021
Gabriel-2, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aparatul de aer conditionat al vecinului Dumitru7319 Dumitru7319 Buna ziua. Vecinul meu si-a montat unitatea exterioara a aparatului de aer conditionat, pe peretele lateral al balconului lui, dar in fata peretelui meu. ... (vezi toată discuția)
Reglementari instalare aer conditionat la blocuri de locuinte alin76us alin76us In cazul in care un vecin a montat aerul conditionat fie deasupra geamului unui apartament aflat la etaj inferior sau deasupra unui balcon deschis si afecteaza ... (vezi toată discuția)
Aer conditionat alynus alynus buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o problema....mi-am cumparat aer conditionat....am inteles ca am veoie pe langa multe acte si de acordul vecinilor. Ce ... (vezi toată discuția)