avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSIONARE BARBAT 62 ANI ,VECHIME 32 ANI. IN CE ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSIONARE BARBAT 62 ANI ,VECHIME 32 ANI. IN CE CONDITII MA POT ...

PENSIONARE

BARBAT 62 ANI ,VECHIME 32 ANI.
IN CE CONDITII MA POT PENSIONA .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:28, 3 Iulie 2021
24 mai 1959

multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pensionare la limita de virsta = Mai 2024 , la varsta standard de pensionare de 65 ani

pensionare anticipata = daca indepliniti conditia stagiului complet de cotizare pentru pensionare anticipata de 43 ani.*

pensionare anticipata partiala = la virsta de 60 ani daca indepliniti conditia stagiului de cotizare pentru pensionare anticipata partiala de peste 35 ani.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.
Daca cumparati vechime trebuie sa asteptati pana impliniti varsta de 65 ani.
Buna ziua,
varsta 52 ani
vechime 32 ani

care ar fi variante de pensionare azi,

multumesc
Femeie sau bărbat?

Alte discuții în legătură

Pensionarea din invatamant Vlad2013 Vlad2013 M-am nascut la 1 ianuarie 1951 .Am intrat in invatamant ,la 1 septembrie 1971. De atunci,am lucrat numai in invatamant,cu exceptia perioadei cand mi-am ... (vezi toată discuția)
Calcul iesire pensie lory84 lory84 Lucrez ca economist la o societate cu capital de stat, am virsta de 52 de ani si 32 de ani vechime. Cand trebuie sa ies la pensie. Nu am beneficiat de grupa. (vezi toată discuția)
Iesirea la pensie Liviu61 Liviu61 Barbat nascut la 1.07.1961 cu o vechime de 30 de ani din care 16 ani la grupa I .Cand pot iesi la pensie anticipat? (vezi toată discuția)