avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, daca un salariat aduce decizia de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, daca un salariat aduce decizia de pensionare pentru ...

Buna ziua, daca un salariat aduce decizia de pensionare pentru pensie anticipata partial si vrea sa mai stea pana la sfarsitul lunii, dorind sa i se inceteze contractul cu luna urmatoare, Luna este de 31 si cade sambata, iar 1 cade duminica, cu ce data se va inceta contractul? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:31, 30 Iunie 2021
Cu data cand a dus decizia de pensionare i se va inceta c..i.m..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dată comunicare decizie pensie parțial anticipata la angajator Cristiana M Cristiana M Angajatul primește decizia de pensionare parțial anticipata prin poștă la câteva zile de la data emiterii de către Casa de pensie. Acesta este in ... (vezi toată discuția)
Angajat cu capacitate de munca pierduta mirusaby mirusaby Buna ziua,am si eu urmatoarea speta: Un salariat a fost in concediu medical si i s-a eliberat decizia medicala asupra capacitatii de munca , decizi in care ... (vezi toată discuția)
Pensie partial anticipata laidy dy laidy dy [b]Buna ziua, Tatal meu beneficiaza de o pensie partial anticipata(01.10.2008 data depunerii dosarului-08.01.2009 sosirea deciziei) avand o penalizare de ... (vezi toată discuția)