avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bună ziua! Sunt funcționar public, consilier ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bună ziua! Sunt funcționar public, consilier superior în cadrul ...

Bună ziua! Sunt funcționar public, consilier superior în cadrul serviciului Buget, Finanțe, Contabilitate și dețin semnatura electronica pentru depunerea situațiilor financiare. În mod abuziv, în urma cu 2 ani, mi s.a comunicat verbal ca,pentru o perioada scurta va trebui sa lucrez în cadrul serviciului politia locala. Acest scurt timp s.a concretizata fi, pana în prezent, 2 ani. În toată aceasta perioada am aflat ca toate situațiile financiare au fost semnate cu semnatura mea. Faptul ca nu am solicitat anularea certificatului digital, neștiind ce inseamna o scurta durata de timp, nu da dreptul șefului de serviciu sa semneze documente cu numele meu! Pentru acest fapt vreau sa ma adresez instantei! Va rog sa ma ajutați cu o baza legala, dacă exista! Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: antoanela_petre , utilizator 20:18, 3 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fals in inscrisuri oficiale, substituire de persoana art.290, art 320 Codul Penal.
Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Marți, 3 August 2021
antoanela_petre, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in inscrisuri Elena2014 Elena2014 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce inseamna fals in inscrisuri sub semnatura privata? Cum se pedepseste falsul in inscrisuri?? Multumesc (vezi toată discuția)
Pedepse pmrs pmrs care ar fi pedepsele pentru urmatoarele fapte?: abuz în serviciu, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi complicitate la folosirea sau prezentarea ... (vezi toată discuția)
Fals sau uz de fals maiami maiami care incadrare este mai grea , fals in inscrisuri sau uz de fals. (vezi toată discuția)