avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua,fetita mea face pe 10 august 3 ani.De mai ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua,fetita mea face pe 10 august 3 ani.De mai bine de ...

Bună ziua,fetita mea face pe 10 august 3 ani.De mai bine de 1 an jumate,aceasta nu ia alocatia de stat.Care este pe numele tatălui ei,el nu o ia,dar refuza sa facă ceva în privința aceasta.Alocatia este la IJPIS Prahova,am sunat la ei și eu singura nu pot face nimic,doar el trebuie sa trimita din nou cererea pt plata alocației.
Este vre o metoda de a îl obliga sa meargă sa facă ceva în privința alocației,ca fetita mea sa o primească.El nu se ocupa de creșterea ei,nu o vizitează.Mai pe scurt nu ii pasa de viata ei.
Ce soluție as avea sa il oblig sa meargă sa rezolve cu alocatia?
Eu ma gândeam sa sun la politie și sa ii explic problema.
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 20:49, 1 Iulie 2021
Sunteti casatorita cu tatal minorei? Ati divortat?
Nu,am stat în concubinaj,iar eu am plecat din locuința conjugala anul trecut în Iunie.Iar de atunci copilul nu a primit nici un fel de ajutor de la el,și nici alocația de la stat.Fetita locuiește cu mine.

Corina Capotã a scris:

Sunteti casatorita cu tatal minorei? Ati divortat?

va trebui să vă adresați instanței de judecată pentru a remedia situația.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie lzr_delya lzr_delya sora mea are 27 de ani, are o fetita de 5 anisori, tatal fetei are 43 de ani , neangajat locuieste in germania .....fiind si cetatean acolo!Ei nu sunt ... (vezi toată discuția)
Amenintari din partea fostului concubin luminita1982 luminita1982 buna ziua sunt in proces pt exercitarea autoritatii exclusiva cu tatal minorei de 7 ani dintro relatie de concubinaj acesta este de 6 ani inchis pt viol cu o ... (vezi toată discuția)
Custodie copil pump pump am o fetita de un an,dintr-o relatie de concubinaj,pe care o cresc singura de la 3luni,e trecuta pe numele lui.am cazut de comun acord sa-mi plateasca o ... (vezi toată discuția)