avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Am nevoie de adeverință pt perioada când ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Am nevoie de adeverință pt perioada când am lucrat ...

Buna ziua! Am nevoie de adeverință pt perioada când am lucrat în funcția de președinte al Asociației de proprietari (8 ani cu 1/2 normă) pt completarea stagiului de cotizare și recalculul pensiei.
Cine o poate elibera?
Vă mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 1 Iulie 2021
Potrivit art.7 alin.6 din HG nr.905/2017 privind registrul general de evidenta a salariatilor, “la solicitarea scrisă a salariatului sau a unui fost salariat, angajatorii sunt obligaţi să îi elibereze acestuia un extras din registru, datat şi certificat pentru conformitate, sau o adeverinţă care să ateste activitatea desfăşurată de acesta, durata activităţii, salariul, vechimea în muncă şi în specialitate, astfel cum rezultă din registru şi din dosarul personal, în termen de cel mult 15 zile de la data solicitării".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta cu stagiu de cotizare de la angajator Raluca72 Raluca72 Buna ziua. Daca eu am lucrat toata luna decembrie si am fost in preaviz si am prins si 3 zile de preaviz pe luna ianuarie,cand trebuie sa primesc adeverinta cu ... (vezi toată discuția)
Adeverința stimulent insertie IuliAto IuliAto Buna seara, M-am intors din CIC la un alt angajator,pentru stimulentul de inserție am nevoie de o adeverință tip. Cine va completa adeverința, am un ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare acte Gabriel666 Gabriel666 Bună seara, Fostul meu angajator, refuza să-mi elibereze decizia de încetare a contractului, adeverință de vechime și adeverință care atesta dacă ... (vezi toată discuția)