Buna ziua,fiind angajat la un patron de magazin alimentar ,din data de 12.11.2020 pana in prezent ,am trecut peste perioada de proba,de-a lungul timpului am observat ca salariul mi-l ofera in mana,discutand cu acesta despre viitorul transfer al baniilor pe cardul personal,munca se presteaza in 2 schimburi , 1- 7:00 la 15;30 , 2 - 14:30 -22:30 , defiecare data fiind presat sa stau in plus din cauza celuilalt coleg care mereu intarzia si eu trebuia sa asez marfa in raft. Avand zile de concediu ramase ,am decis sa incetez contractul de munca pe motiv de nerespectare contract de catre angajator , urmand sa ii duc o cerere de demisie fara preaviz ca apoi acesta sa imi spuna ca nu o accepta si ca sunt obligat sa raman in preaviz 2 luni de zile (21 zile specificate in contract) Fiind demisia refuzata, am decis sa nu mai merg la munca ,urmand sa iau decizia corecta de a incepe in alt loc. Zilele de concediu ramase ce se va intampla cu ele si ulterior cu contractul de munca ? Ce pot face de aici in colo.Va multumesc
termenul de previz este de 20 de zile lucratoare, demisia fara preaviz se poate da doar daca angajatorul nu respecta clauzele prevazute in contractul de munca, cererea de demisie poate fi trimisa prin posta cu confirmare de primire.
Practic i-am oferit cererea de demisie,mi-a refuzat-o apoi ma solutionat cu privire la desfacerea contractului de munca specificand ca nu accepta demisia din motive personale.Zilele de concediu neefectuate se vor plati sau le voi pierde?
Demisie
claudiamarin
Buna ziua,
Ma aflu in urmatoarea situatie:
- sunt Director de Marketing in cadrul unei companii in care lucrez de 15 ani
- dupa intrarea in vigoare a ... (vezi toată discuția)
Preaviz si c.o.
Viovas
Buna ziua.
Am o cerere de concediu de 10 zile de concediu aprobata, pentru perioada 06.10 - 24.10. dar azi, daca imi depun demisia cu preaviz si angajatorul ... (vezi toată discuția)
Este posibil??!??!
georgika
Vreau sa plec de la firma unde lucrez...intre timp eu am depus CV pt un alt job, vreau sa stiu in momentul in care o sa fiu chemata la celalalt job (God help ... (vezi toată discuția)