avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa Radio
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa Radio

Buna ziua! LA MULTI ANI!
Recent am primit un telefon de la SRTV ca sunt restant din 2007 cu suma de cca. 360 lei la taxa radio. Pana acum nu am primit nimic oficial ca am de plata o asa taxa. Eu am un SRL cu sediul in apartamentul in care locuiesc si platesc taxa radio pe numele meu de persoana fizica, prin factura ENEL, tot eu fiind si administratorul sociatetii. Este firesc sa platesc la aceeasi adresa doua taxe pentru acelasi beneficiar?!
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: logicplayer , utilizator 17:57, 16 Februarie 2010
Domnilor, eu propun sa-i desfiintam. Conform Constitutiei avem dreptul la initiativa legislativa, asa ca nu ne ramane decat sa strangem cele 100000 de semnaturi din cel putin un sfert din judetele tarii, iar în fiecare din aceste judete, respectiv în municipiul Bucureşti,cate cel puţin 5.000 de semnături si gata. Desfiintam si Radio-ul si Televiziunea. Cine draq are nevoie de ei?
Sunt de acord;
Sa faca programe bune care sa fie cerute si livrate cu abonament=D>; daca nu.....valea!
Economia de piata pe care tot vrem sa o construim nu-i mai suporta!!!!!!
Noi ne chinuim sa tinem cate un salariat-doi sa le platim toate obligatiile (la salariul minim pe economie) iar ei ...se lafaie cu salarii nesimtite (un cuvant la moda), cu sporuri si alte beneficii, pe seama noastra. Cu alte cuvinte, traiesc pe spinarea noastra fara ca noi sa beneficiem macar de serviciile lor ! Nu se poate asa o nedreptate! decat in Romania!
toate ca toate, dar cum sa scap de plata? ca Enel imi tot factureaza si daca nu platesc, imi intrerupe... electrica! De parca as avea contract de livrare Radio-Tv si nu energie electrica!!!X-(
Buna seara, legat de ce ati spus, cu aceasta taxa radio si tv, incluse in factura de electricitate, eu am gasit o alta solutie, pur si simplu , cand merg la ghiseu sa platesc ii cer doamnei de la caserie sa-mi calculeze doar electricitatea +tva + acciza de consumator industrial. Daca achitati acestea, societatea de electricitate nu va va intrerupe furnizarea energie electrice, pentru ca, d-voastra ati semnat un contract cu dansii, (societate privata) si nu au nici un interes sa va piarda ca si client, din cauza unei taxe care si lor le-a fost "bagata pe gat" de guvernanti.

Cu respect
Inteleg nemultumirile logice ,pertinente,ale tuturor .Pentru ca nu au surse de finantare ale bugetului ,guvernul cauta si invoca motive hilare de a nu renunta la ele.Indiferent de ce se spune tot populatia si firmele suporta costurile,dar ar trebui sa avem si noi un cuvint de spus in mod direct pentru fiecare din masurile propuse spre aplicare...
Nu sa ne puna in fata unui fapt implinit si sa ne inchida gura cu div subiecte pe media....
Avem mari posibilitati de a interveni numai in mod organizat.As fi primul care ma inscriu in ORGANIZATIA BUNULUI SIMT ROMANESC.
Pentru acest subiect al forumului (taxa rtv) gasim si o opinie al unui administrator sau consultant in tema cu titlul?
#-o

Alte discuții în legătură

Taxa radio-tv persoane juridice toma.a toma.a buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)
Sa facut dreptate!firmele nu mai sunt obligate sa plateasca taxa radio-tv Marian Turtoi Marian Turtoi I=D>n sfarsit s-a facut dreptate,comerciantii nu mai platesc biruri catre Societatea de stat (si la propriu si la figurat)TVR si RADIO.Sa vedem cine va ... (vezi toată discuția)
Audiovizual Consilier juridic Dana Maxim Consilier juridic Dana Maxim Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Platesc taxa de radiodifuziune pe persoana fizica. Zilele trecute mi a sosit o instiintare de plata a taxei, pe persoana ... (vezi toată discuția)