avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa Radio
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa Radio

Buna ziua! LA MULTI ANI!
Recent am primit un telefon de la SRTV ca sunt restant din 2007 cu suma de cca. 360 lei la taxa radio. Pana acum nu am primit nimic oficial ca am de plata o asa taxa. Eu am un SRL cu sediul in apartamentul in care locuiesc si platesc taxa radio pe numele meu de persoana fizica, prin factura ENEL, tot eu fiind si administratorul sociatetii. Este firesc sa platesc la aceeasi adresa doua taxe pentru acelasi beneficiar?!
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: logicplayer , utilizator 17:57, 16 Februarie 2010
Subscriu la de a spus un anterior un utilizator, de mers la electrica si solicitat sa va calculze numai energia electrica, fara taxa, cea mai buna solutie pe moment .X-(
Multumesc frumos pentru sugestii! Asa voi face! Voi scadea taxa si voi mentiona la explicatii in OP!
Am inteles ca este si un proiect de HG care va elimina aceasta obligatie!!!!!!!
Pana atunci insa........nu mai platim!
Buna seara din nou, revin cu o mica completrare, pentru ca nu am achitat pana acum nicio data aceasta taxa fortata, timp de 5 ani, de cand detin firma (un srl) suma pe care o datorez este de cca 3000 ron si cand am incercat sa iau un imprumut din banca, aceasta "datorie" m-a tras in jos. Cu altceva nu m-a incurcat fatul ca nu am platit. Inca ceva, tin sa mai mentionez ca unde am eu sediul, intr-un sat, nici macar nu avem acoperire, nu se prinde niciun program al SRTV. Dar asta nu intereseaza pe nimeni.

Cu respect
Ultima modificare: Luni, 15 Februarie 2010
E-H-M, utilizator
Somatii ,notificatii,platim sau nu platim ?aceasta este intrebarea.
Ce urmari vor fi ?a doua intrebare.
Ce trebuie sa facem sa nu suportam consecinte neplacute? a treia intrebare
si altele...
#-o :((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio-tv persoane juridice toma.a toma.a buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)
Sa facut dreptate!firmele nu mai sunt obligate sa plateasca taxa radio-tv Marian Turtoi Marian Turtoi I=D>n sfarsit s-a facut dreptate,comerciantii nu mai platesc biruri catre Societatea de stat (si la propriu si la figurat)TVR si RADIO.Sa vedem cine va ... (vezi toată discuția)
Audiovizual Consilier juridic Dana Maxim Consilier juridic Dana Maxim Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Platesc taxa de radiodifuziune pe persoana fizica. Zilele trecute mi a sosit o instiintare de plata a taxei, pe persoana ... (vezi toată discuția)