avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum trebuie facut si unde cerere sau sesizare pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum trebuie facut si unde cerere sau sesizare pentru deschiderea ...

Cum trebuie facut si unde cerere sau sesizare pentru deschiderea procedurii succesorale vacante???.....Mai exact este vorba despre un apartament din cadrul unui imobit al carui proprietar a decedat in urma cu cativa ani , acesta nemaiavand nici un mostenitor (lucru verificat). Mentionez ca scopul acestei actiuni este ca apartamentul sa intre in proprietatea primariei , pentru a evita astfel ocuparea abuziva de catre persoane dubioase. Va Multumesc!
Actiune in instanta. De catre Asociatia de proprietari.

FCatalliin a scris:

Cum trebuie facut si unde cerere sau sesizare pentru deschiderea procedurii succesorale vacante???.....Mai exact este vorba despre un apartament din cadrul unui imobit al carui proprietar a decedat in urma cu cativa ani , acesta nemaiavand nici un mostenitor (lucru verificat). Mentionez ca scopul acestei actiuni este ca apartamentul sa intre in proprietatea primariei , pentru a evita astfel ocuparea abuziva de catre persoane dubioase. Va Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa decesul ambilor parinti eu_roger eu_roger Buna ziua,va rog sa ma indrumati ce pasi trebuie sa urmez pt. a deveni proprietarul unui apartament ai carui coproprietari sunt ambii mei parinti,decedati la ... (vezi toată discuția)
Proprietar decedat si fara mostenitori- imobil mihaimiki mihaimiki salutare am o intrebare la dvs propietarul unui imobil a decedat si nu a trecut mostenire la nimeni deoarece nu are rude eu am intrat in aceasta locuinta ... (vezi toată discuția)
Proprietar decedat vicar vicar Buna ziua Avem in bloc un proprietar care de 4-5 luni a decedat. Locuinta este sigilata de catre politie de la momentul decesului proprietarului. Problema ... (vezi toată discuția)