avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna, Consilier local nu primeste indemnizatie, motiv ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna, Consilier local nu primeste indemnizatie, motiv ca a refuzat ...

Buna,
Consilier local nu primeste indemnizatie, motiv ca a refuzat sa faca parte de o comisie de specialitate la stabilirea membrilor. Este legal?
Cel mai recent răspuns: dstore2021 , utilizator 12:09, 5 Iulie 2021
Nu este legal refuzului primarului ... insa, din cate stiu, ordinea de zi poate fi modificata.
Majoritatea in consiliu, 2 contra 13, sansa zero sa fie pus pe ordinea de zii un punct de gen. E vorba de o razbunare. Insa e greu de crezut ca nu exista nici o miscare in cat un consilier daca nu face parte sa fie bagat intr o comisie, desi la sedintele e prezent. Aveti vreo idee? In plus dupa ce a fost dat in judecata CL, UATul cere indemnizatii deja platite (2 luni) inapoi de la consilier, motiv ca a primit nelegal bani... Haos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articolul 61 privind indemnizația de consilier local,din ordinul ... nelufloca nelufloca ARTICOLUL 61 privind Indemnizația de consilier local,din Ordinul 25/2021 pentru aprobarea modelului orientativ al statutului unităţii ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie consilieri locali aleko27 aleko27 Buna seara, Un consilier local face parte dintr-o comisie de specialitate, iar alt consilier local face parte din doua comisii de specialitate. ... (vezi toată discuția)
Drepturile consilierilor locali. sode sode Cine stabileste cuantumul indemnizatiei de sedinta ale consilierilor locali, si pe ce baza legala ? Indemnizatia se acorda ca o indemnizatie lunara, sau se ... (vezi toată discuția)