avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! Am și eu o întrebare care m ar ajuta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! Am și eu o întrebare care m ar ajuta foarte mult ...

Buna ziua ! Am și eu o întrebare care m ar ajuta foarte mult pentru a lua o decizie. Am terminat facultatea de drept și științe administrative acum 1 an, și m am gândit sa urmez masterul in științe administrative specializarea administrație europeană, instituții și politici publice . Îmi poate spune cineva ce funcție pot ocupa după finalizarea studiilor ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:51, 5 Iulie 2021
Puteti ocupa orice functie din domeniul administratiei publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce master as putea face? ionut921 ionut921 Buna ziua. Daca am terminat facultatea de administratie publica ce master as putea face? M-am gandit sa fac unul in contabilitate.M-ar ajuta sa ocup un post de ... (vezi toată discuția)
Cariera Ramona-G Ramona-G Buna, sper sa ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri. Sa va prezint mai intai situatia: Am terminat studiile de licenta domeniul Finante-Banci, acum urmez un ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma ca nu m-a lamurit nimeni pana acum despre angajare la garda financiara /itm kakadu kakadu buna ziua! am termina facultatea de drept!! ce fel de master pot face pt garda financiara si ce fel de master pentru itm????? sau trebuie facultate speciala ... (vezi toată discuția)