Bună ziua. Întrebarea mea este legata de plata zilelor de sarbatoare legala care nu sunt în weekend. Codul spune ca se compensează cu timp corespunzător sau cu spor de 100% la salariul de baza. Întrebarea mea este, atunci când se compensează cu timp liber plătit, tot se plătesc cele 8 ore lucrate, însă fără spor? De ex, un angajat cu un salariu de 2100 de lei, și 21 de zile lucrătoare, este plătit cu 100 de lei pe 8 ore. Dacă el lucrează în a doua zi de rusalii, va primi fie 100 de lei și o zi libera, fie 100 de lei și spor de 100%, adică 200 de lei? Este corect ce am spus? Va mulțumesc.
Va mulțumesc. Însă angajatorul spune ca dacă el optează pt compensarea cu timp liber corespunzător, asta înseamnă că lucrez de sărbătoare și îmi da o alta zi libera, fără cele 8 ore salariu de baza. Exista ceva jurisprudența care sa susțină cele spuse de mine?
Daca lucrati in zi de sarbatoare legala si primiti o zi zi libera, atunci cele 8 ore lucrate se platesc normal ...in ziua in care sunteti libera nu veti fi platita.
Ma puteti ajuta?
ginutz_a
Buna ziua,
Am si eu o intrebare:
In CCM 2007-2010 la art 41 alin 3 lit c) spune: pentru orele suplimentare si pentru orele lucrate in zilele libere si in ... (vezi toată discuția)