avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Deducerea impozit - persoane in intretinere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Deducerea impozit - persoane in intretinere

Un angajat nou de-al meu m-a intrebat daca poate sa-si puna soacra in intretinere pentru deducerea de impozit. Soacra dansului este pensionara cu o pensie cam la 130 de lei. Mi-a spus ca la firma unde lucra i-au acceptat-o. Poate sa declare ca ii in intretinerea lui? Eu stiam ca pentru deducere persoanele in intretinere nu trebuie sa obtina venituri. Ma lamureste cineva si pe mine, va rog?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: habibi , utilizator 17:43, 18 August 2006
Sa nu fie venitul mai mare de 250 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere personala ContSters166822 ContSters166822 Buna ziua, as dori sa stiu daca lucrez numai jumatate de luna, deducerea personala aferenta se acorda proportional cu perioada lucrata. (vezi toată discuția)
Deducere personala si cea suplimentara pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, Am in intretinere 2 copii dupa care beneficiez de deducere suplimentara!Cel mare e student are bursa sociala si pensie de urmas de 350 ron. Acum ... (vezi toată discuția)
Coasigurati- poate fi soacra coasigurat ioanaciulei ioanaciulei DACA LOCUIESC CU SOACRA LA ACEEASI ADRESA IAR SOTUL MEU ESTE PENSIONAR POT SA O TREC LA DEDUCEREA PERSONALA SI CA SI COASIGURAT EU FIIND SALARIATA CU CIM ... (vezi toată discuția)