avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Deducere personala si cea suplimentara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Deducere personala si cea suplimentara

Buna ziua,

Am in intretinere 2 copii dupa care beneficiez de deducere suplimentara!Cel mare e student are bursa sociala si pensie de urmas de 350 ron.
Acum mi-au spus de la salarizare ca de fapt eu nu mai beneficiez de deducerea suplimentara pentru el deoarece are venit(pensie de urmas +bursa sociala).
Ce nu inteleg eu este faptul ca eu am un venit actual de 346 ron .Deci si sa nu am deducere tot nu mi se retine impozit dar in cazul in care as intra in drepturi deci in jur de 900 ron venit atunci care ar fi deducerea?
Sper ca m-ati inteles si va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 13:01, 11 Martie 2010
Daca persoanele aflate in intretinere au venituri mai mari de 250 roni , nu puteti beneficia de deducere suplimentara .
La venitul de 900 roni se deduce 250 roni -deducere fara persoane in intretinere
350 roni - cu o persoana in tintretinere .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere impozit salarii oroian-rodica oroian-rodica Am urmatorul caz. As dori sa stiu daca salariatul are dreptul la deducere suplimentara in cazul in care are un copil student in anul III de facultate, ... (vezi toată discuția)
Deducere suplimentara vanatorul vanatorul Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Are dreptul la deducere suplimentara o mama a carei fiica in varsta de 20 de ani beneficiaza de pensie de ... (vezi toată discuția)
Deducere personala europe europe Buna ziua! Va rog sa ma ajutati : - pot beneficia de deducere personala pentru copilul care are peste 18 ani si care urmeaza o forma de invatamant la ... (vezi toată discuția)