avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Cadrele didactice care isi desfasoara ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Cadrele didactice care isi desfasoara activitatea ...

Buna ziua,
Cadrele didactice care isi desfasoara activitatea in unitati de invatamant private au dreptul la 21 sau 62 de zile de concediu pe an?
Dispozitiile Legii Educatiei Nationale se aplica in ceea ce priveste organizarea, functionarea, activitatea didactica a scolilor private, insa se aplica si in relatiile de munca?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:45, 7 Iulie 2021
Legea nr.1/2011nu se aplica si in relatiile de munca.
Cadrele didactice care isi desfasoara activitatea in unitati de invatamant private au dreptul la minim 2o zile lucratoare de concediu pe an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna alexandra910523 alexandra910523 M-am angajat in octombrie 2015 la o gradinita si concediul de odihna mi-a fost impus de angajator in perioada sarbatorilor de Craciun cand gradinita a fost ... (vezi toată discuția)
Drepturi de concediu la scoala privata Motanschi Motanschi Buna seara Sunt profesor la o scoala privata.Prin contractul individual de munca pe care l-am semnat (de nevoie!) am un concediu de odihna de numai 20 de ... (vezi toată discuția)
Durata concediului de odihna doichitahorescu doichitahorescu Care este durata concediului de odihna a cadrelor didactice incadrate in cluburile si palatele copiilor? Este o diferenta intre cadrele didactice din palatele ... (vezi toată discuția)