avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... REGULI DE CONVIETUIRE LA BLOC Daca exista o solutie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

REGULI DE CONVIETUIRE LA BLOC Daca exista o solutie de rezolvat ...

REGULI DE CONVIETUIRE LA BLOC
Daca exista o solutie de rezolvat urmatoarea situatie :
Vecinul , care locuieste la un etaj superior, a plasat aparat de aer conditionat exact deasupra dormitorului. Aparatul este vechi, si nu mai are furtun de scurgere corect atasat, ca atare toate picaturile se aud in timpul noptii , sacadat in pervaz (apa se prelinge prin cordonul gros de legatura stricat de atfel) .Somnul este imposibil. Am vorbit si rugat de nenumarate ori sa repare aparatul,dar degeaba. Care ar fi instanta unde ma pot adresa, exista reguli scrise in acest sens?
Multumesc pentru un raspuns
E.Ion
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:08, 7 Iulie 2021
Este problema care poate fi solutionata amiabil,eventual prin actiune in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie aparate aer conditionat pici24 pici24 Buna ziua, In urma cu aprox 3 ani la apartamentul cu doua etaje deasupra apartamentului in care locuiesc sa montat un aparat de aer conditionat caruia nu i ... (vezi toată discuția)
Clima-o problema? Simona28 Simona28 Buna ziua, ma numesc Simona, sunt din Timisoara si am 29 de ani. De curand mi-am montat clima in apartament si se pare ca ii deranjeaza pe vecinii de la et 1 ( ... (vezi toată discuția)
Aparat aer conditionat cleo24774 cleo24774 Locuiesc la etajul 4 al unui imobil si am un aparat de aer conditionat care are furtunul de condens undeva pe latura balconului inchis. In fiecare vara am ... (vezi toată discuția)