avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună dimineața, am următoarea problema și as avea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună dimineața, am următoarea problema și as avea nevoie ...

Bună dimineața, am următoarea problema și as avea nevoie de câteva sfaturi, dacă se poate. Am avut 2 împrumuturi la provident cu aproximativ 6 ani în urma. Am înțeles ca datoria a fost cedata (nu știu dacă este corect termenul) către Intrum. Am tot primit mesaje de la ei și telefoane, cam din 3 în 3 luni. Nu am răspuns niciodată la telefoane sau mesaje. Doar ca, în data de 2 iulie 2021 m-am trezit cu toți banii din cont poprit, dețin un card visa la brd, este un cord normal, nu de salariu. Nu lucrez nicăieri cu contract de munca și nu am proprietăți sau autoturisme pe numele meu. Am verificat pe portalul instantelor și nu găsesc nici un dosar sau sentința pentru executare silita. Am înțeles ca se poate pune poprire pe o treime din bani sau pe jumătate dacă sunt 2 popriri. Mie mi-au poprit absolut tot soldul contului, nu am primit nici un fel de notificare de la banca, nici măcar în aplicația băncii referitor la faptul ca a fost golit contul. Am sunat la banca și am sesizat problema dar nu am mari speranțe ca voi rezolva ceva. Credeți că mă puteți ajuta cu ceva sfaturi? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:06, 7 Iulie 2021
Contactati un avocat si contestati poprirea, poate chiar a intervenit prescriptia datoriei dar asta o poate constata doar instanta.
Va explica avocatul mai multe...
Îmi puteți recomanda pe cineva? Nu știu numele executorului sau număr de dosar, cred ca la instanta nu exista dosar pentru încuviințarea executării silite pentru ca am cautat pe portalul instantei și nu gasesc nimic.
Pe forum nu se pot face recomandari.

Puteti alege unul din lista de mai jos,

www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conturi poprite fără nicio înștiințare din partea executorului judecătoresc. este legal? cum ar trebui să procedez în acest caz? Catalina_P Catalina_P Buna ziua, Vineri, am fost notificata prin sms de catre doua banci la care am conturi deschise, ca mi-a fost blocata o anumita suma de bani si ca ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salar vlad60 vlad60 cum pot lua legatura cu firma ULTIMO PORTOFOLIO pentru a afla amanunte legate de dosarul nr.15304/15 din data de 03.02.2016 mentionez ca domiciliez in ... (vezi toată discuția)
Blocarea tuturor conturilor din cauza unei propriri mv2000 mv2000 [b]Buna ziua ! Am 2 probleme, poate ma puteti ajuta, va rog ! 1. Sunt angajata la stat si am proprire pe salariu, din cauza unei ... (vezi toată discuția)