avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Am si eu o nedumerire, daca imi iau risc de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Am si eu o nedumerire, daca imi iau risc de sarcina ...

Buna ziua! Am si eu o nedumerire, daca imi iau risc de sarcina si firma la care lucrez isi schimba Dealer'ul in timp ce eu sunt in risc de sarcina pe mine ma afecteaza cu ceva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:18, 7 Iulie 2021
Nu va afecteaza cu nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical Bebe90 Bebe90 Buna ziua!!! Sunt însărcinată in 17 săptămâni lucrez intr-un mediu toxic. Întrebarea mea este la câte zile de concediu medical am dreptul ? Mențin ... (vezi toată discuția)
Buna! sunt angajata la stat si in concediu de risc maternal. ... madyale madyale Buna! Sunt angajata la stat si in concediu de risc maternal. Sotul vrea sa achizitioneze o firma pe numele meu (unde voi figura ca asociat, iar el ... (vezi toată discuția)
Concediu fără plată Gunache Ana Maria Gunache Ana Maria Bună ziua, lucrez la o firma cu o normă de 8 ore și la o alta firma cu o normă de 2 ore cu contracte pe perioada nedeterminata. Sunt însărcinată și am ... (vezi toată discuția)