avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Am achizitionat un apartament, insa nu voi ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Am achizitionat un apartament, insa nu voi locui o ...

Buna ziua!
Am achizitionat un apartament, insa nu voi locui o perioda de cateva luni.
Administratora blocului sustine ca trebuie sa declar si sa platesc pentru nr de persoane care vor locui (ex. 3 persoane).
In actualul bloc, se declara 1 persoana daca nu locuieste nimeni.
Exista vreo prevedere legala care justifica solicitarea administratorei?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:55, 8 Iulie 2021
Nu sunteți obligată sa declarați o persoană dacă nu locuiește nimeni.
O sa plătiți doar cheltuielile ce tin de Partea Indiviza ( vedeți legea 196/2018).
Atat timp cat apartamnetul nu este locuit,nu existatemei legal pentru a vi se calcula intretinerea kanumar persoane care in viitor vor locui
Solicitati administratorului de imobil sa va precizeze temeiul legal pentru impunere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare împărțire cheltuieli Alina panainte Alina panainte Buna ziua. In cadrul asociatiei de locatari s a votat ca, cheltuielile aferente (lumină scara, femeie de serviciu, cheltuieli lift) sa fie impartite la nr de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt proprietara unui apartament in care nu locuiesc, ... ileana-maia ileana-maia Buna ziua, Sunt proprietara unui apartament inc are nu locuiesc, apartamentul este gol. Administratia blocului imi pune la calcul, pe langa alte cheltuieli, ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli întreținere bloc propritate Maria Pisoschi Maria Pisoschi Ce cheltuieli trebuie plătite la Asociația de proprietari după moartea unei persoane , ținând cont că în apartament nu mai locuiește nimeni și era cu ... (vezi toată discuția)