avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Care este procedura prin care se trec datele personale ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Care este procedura prin care se trec datele personale ale proprietarului ...

Care este procedura prin care se trec datele personale ale proprietarului pecartea de identitate a vehicolului pentru un autoturism nou din productia romaneasca ?
La livrarea autoturismului s-a eliberat CIV cu tate datele tehnice dar la Proprietar nu este completat nimic.
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 19:59, 8 Iulie 2021
Masina noua trebuie dusa la RAR pentru inspectie. Acolo se completeaza datele proprietarului pe CIV. Trebuie sa prezentati documentele de cumparare si pe cele ale masinii primite o data cu masina noua, cumparata (cartea tehnica a masinii, certificatele de calitate, declaratia de conformitate, etc.).
Inscrierea datelor noului proprietar se face în Registrul național de evidență a permiselor de conducere și a vehiculelor înmatriculate constituit de Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, în același timp menționându-se încetarea calității de titular al înmatriculării a fostului proprietar.
www.avocatnet.ro/articol_501...
Oameni buni, cititi cu atentie, este vorba de o masina noua. Acum poate si dealerul sa faca inmatricularea masinii, daca doreste clientul.
Daca nu, iti trebuie o programare la DRPCIV si actele de aici:
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 8 Iulie 2021
latka, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie urgent de ajutor juridic(avocat). sunt cetatean roman ... oleg75com oleg75com Am nevoie urgent de ajutor juridic(avocat). Sunt cetatean roman care locuiesc(nominal) in Vaslui. În 2020, am cumpărat 2 mașini de la o companie din ... (vezi toată discuția)
Nume proprietar netrecut in civ după înmatriculare Iss1121 Iss1121 Nume proprietar netrecut in civ după înmatriculare Salutare, am o mica nelămurire legata de înmatricularea unei mașini, tocmai ce am primit ... (vezi toată discuția)
Cum radiez un autoturism avand hotarare judecatoreasca Mihaela Hurdubae Mihaela Hurdubae Am vandut un autoturism iar cumparatorul nu a inmatriculat-o pe numele sau. Acum am o hotarare judecatoreasca in care cumparatorul este obligat sa isi ... (vezi toată discuția)