Bună ziua. Dețin o parcare proprietate privată betonata;de-a lungul timpului betonul s-a măcinat, ștergând-se astfel și marcajele de delimitare a locurilor de parcare și în prezent când ploua se aduna apa pe locul meu de parcare. Parcarea este împrejmuita de gardul curții comune pe care o dețin împreună cu ceilalți proprietari și este formata din trei loturi, eu deținând lotul din mijloc.
Problema mea este urmatoarea:vreau sa îmi repar betonul de pe locul meu de parcare, astfel încât sa nu se mai strângă apa acolo când plouă. Întrebarea este cum pot sa fac aceasta operațiune, dacă vecinul din stânga și vecinul din dreapta nu au nici un interes sa își repare parcarea și nici sa participe la refacerea delimitării, chiar dacă am spus ca suport eu costul vopselei și munca(nu vor pentru ca abuzează de faptul ca nu mai exista delimitarea și pot parca cu roata pe locul meu, lăsându-i mie foarte puțin spațiu stânga/dreapta).
Am nevoie de autorizație sa fac aceasta reparație?
De asemenea pot sa ridic puțin betonul pe locul meu de parcare(respectând limitele proprietății) ca să îmi servească ca delimitare clară a locului de parcare sau am nevoie de autorizație?
Ca să refac delimitarea parcării cu vopsea am nevoie de acordul vecinilor sau o pot face singură, respectând limitele proprietății?
Puteti apela la o firma de constructii, vine cu un utilaj si taie betonul pe conturul locului de parcare ( asa nu o sa aveti probleme cu vecinii ca le spargeti/crapati betonul pe locul dumnealor, il sparg cu un picamer, armeaza din nou suprafata si toarna alt beton.
Ultimi 5 cm de la suprafata as turna asfalt si as aduce locul la nivelul anterior, sa nu comenteze vecinii ca apa de la dvs se scurge pe locul dumnealor...
Acoperis etaj 4
elena milos
Socrii mei s-au mutat de ceva timp la un alt bloc dar la etajul 4.Cand s-au mutat nimeni nu a vrut sa contribuie la izolarea acoperisului,drept pentru care si ... (vezi toată discuția)