avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua. Soțul meu a contractat un credit ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua. Soțul meu a contractat un credit imobiliar asigurat ...

Bună ziua. Soțul meu a contractat un credit imobiliar asigurat și cu polița de viață pt deces. Anul trecut a decedat. BCR asigurări a respins dosarul de dauna depus în termen. Problema este ca eu nu am polita în original, am numai o copie scanată ilizibil obținută de la bancă. Cum pot intra in posesia originalui?
Cel mai recent răspuns: Daniel Vidoe , Consultant asigurari 15:32, 4 August 2021
Buna ziua,

Originalul politei de asigurare este cel semnat de toate partile (sotul dvs, banca si broker-ul de asigurare al bancii).

Un exemplar i s-a inmanat sotului dvs (teoretic), un exemplar la banca si un exemplar la broker.

Daca nu detineti un exemplar din original, va puteti adresa bancii sau broker-ului sa va retipareasca un exemplar din polita de asigurare si documente anexe (PID/KID), conditii de asigurare, oferta, altele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama mea (decedată) a avut un credit la raiffeisen cu asigurare de viață atașată. sunt pasat între asigurător și bancă, ce am de făcut? varu_alin varu_alin Buna ziua, Rog a ma ajuta in urmatoarea problema: Mama mea (vaduva) a facut un contract de credit pentru nevoi personale (a luat banii cash) la Raiffeisen ... (vezi toată discuția)
Asigurari de viata Ramona24 Ramona24 Buna ziua. Am incheiat o polita de asigurare academica cu asigurare suplimentara de sanatate. Primind dosarul si polita de asigurare am constatat ... (vezi toată discuția)
Casco cu continuitate, posibilitate anulare de catre broker valy85_2015 valy85_2015 Am incheiat in data de 28.01.2016 o polita casco cu continuitate pentru o masina mai veche de 10 ani. Autoturismul este din 2005.La incheierea politei brokerul ... (vezi toată discuția)