avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Patronul nu plateste concediul postnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Patronul nu plateste concediul postnatal

Bună ziua, am și eu o întrebare. După multe discuții în care abia am reușit să îmi fac patronul să îmi plătească prenatalu acum că am trecut în postnatal refuză să îmi mai plătească dar eu deja am luat de la medic medicalul. Credeți că pot să îmi bag actele de indemnizație să renunț la postnatal?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Iulie 2021
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:09, 10 Iulie 2021
Puteti depune actele, dar indemnizatia se va acorda incepad cu cea de-a 43-a zi de la data nașterii copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere a copilului N_Adriana N_Adriana Am un contract de munca pe perioada limitata. Pentru ca nu imi pot lua concediu de maternitate as dori sa intru direct in concediul de cresterea copilului. ... (vezi toată discuția)
Cine imi plateste 20 zile din 126? melicy melicy Va rog sa ma ajutati si pe mine. Am nascut in 31 august 2010. Sunt profesoara si chiar in ziua aceea mi s-a terminat contractul de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Durata maxima a concediului postnatal si concediul de ingrijire copil dalias dalias Am urmarit discutiile din forum si majoritatea se refera la cele 42 de zile minime ale concediului postnatal. 1. Exista si vreo limita maxima? Poate fi de ... (vezi toată discuția)