avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua!Am si eu o intrebare.Sunt casatorita de 15 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua!Am si eu o intrebare.Sunt casatorita de 15 ani cu sotul ...

Buna ziua!Am si eu o intrebare.Sunt casatorita de 15 ani cu sotul meu si avem impreuna o masina care este trecuta pe numele sotului,acum cateva zile am luat masina si am plecat la mama 2 zile..ma sunat sotul sa i aduc masina si i am zis k mai stau o zi si io voi aduce..M am trezit k a sunat la 112 si a declarat k i am furat masina..mie mi sa spus k este bun comun si o pot folosi si eu cand vreau si unde vreau..A venit cu politia si mi a fost luata masina..este posibil??
Cel mai recent răspuns: Crihan_L , utilizator 17:48, 15 Iulie 2021
@crihan Aveti umor! Ne intrebati pe toti daca e posibil ce vi s-a intamplat sau o intrebati doar pe @emilika ?!
Am intrebat pe toata lumea..iar aici am intrebato doar pe ea..imi e de ajuns raspunsurile pe care le am primit.Va multumesc!

DlGoe a scris:

@crihan Aveti umor! Ne intrebati pe toti daca e posibil ce vi s-a intamplat sau o intrebati doar pe @emilika ?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala din culpa DanielStoica DanielStoica Bună ziua De curând soția mea când a dat sa plece din parcare cu spatele s-a trezit cu o doamna lângă ea țipând ca a fost acroșată de mașina. ... (vezi toată discuția)
Sunt acuzat de furt pe nedrept salut, am dat și eu de o problema la care nu m-am așteptat, ... Adrian 1989 Adrian 1989 Salut, am dat și eu de o problema la care nu m-am așteptat, încercând sa fac bine am ajuns sa fiu acuzat de furt, Soția mea a făcut un mic accident ... (vezi toată discuția)
Gasit chei casa, masina, birou (rog raspuns urgent) ionion11 ionion11 Buna ziua, Am urmatoarea situatie (relatez pe scurt): Aseara, 16 apr, a doua zi de Paste, am vazut o masina care avea in yala portbagajului un set de chei ... (vezi toată discuția)