avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

buna ziua, eu sunt patroana unei firme de textie, dar figurez si ca angajata a acesteia. voi intra in concediu de crestere copil si as vrea sa stiu daca mai pot figura/semna actele companiei fiind singurul administrator al acesteia. trebuie sa-mi desemnez un inlocuitor sau pot supraveghea in continuare unitatea? am dreptul sa ridic dividende in perioada in care imi este suspendat contractul?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 19:03, 7 Ianuarie 2010
cami_cami55 a scris:

as vrea sa stiu daca mai pot figura/semna actele companiei fiind singurul administrator al acesteia. trebuie sa-mi desemnez un inlocuitor sau pot supraveghea in continuare unitatea? am dreptul sa ridic dividende in perioada in care imi este suspendat contractul?



Puteti semna actele firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator danyyyyy danyyyyy buna ziua, sunt administrator la o firma peste doua saptamani urmeaza sa nasc, nu am specificat sint angajata cu catre de munca, dupa ce nasc vreau sa intru in ... (vezi toată discuția)
Administrator srl vs. concediu de maternitate de 126 zile TLarisa TLarisa Buna ziua! Situatie: in acest momentbsunt asociat si administrator numit in act constitutiv al unui SRL. Ca si administrator nu sunt remunerata ci este ... (vezi toată discuția)
Pot sa infiintez firma daca sunt in ccc Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, doresc sa infiintez firma si sa fiu asociat unic (intreprinzator debutant), sunt in concediu de crestere al copilului.imi afecteaza indemnizatia ... (vezi toată discuția)