Aș vrea să semnalez o problemă gravă . În calitate de proprietari ai unui bloc de locuinte in sectorul 4 am fost notificati din 2018 de executori judecatoresti ca avem datorii neplatite la RADET. Mentionez ca proprietarii blocului 68 (sector 4) si au platit mereu cheltuielile de intretinere. Dar se pare ca administratorul care a preluat din 2014 a furat banii . Cheltuielile au crescut exponential astfel ca in prezent in dosarul aflat pe ro la judecatoria sector 4 (la care s a pierdut la fond ), valoarea debitului in procesul dintre Asociatia de proprietari si Radet este de aprox 155.000 lei. Din anul 2018 administratorul si presedintele de bloc nu au ma organizat sedinte de bloc . in preent fostul adminuistrator care a gestionat fraudulos banii administratiei si a dat demisia... dar nu a predat actele si nu s a descarcat de gestiune catre noua firma care a preluat.(pe motiv de sanatate, din 01.05.2021). Deoarece a sustinut vehement ca a efectuat platile la timp catre RADET si anumite plati ale facturilor nu se regasesc in evidentele RADET contabile (creanta preluata in prezent de executorul judecatoresc) s a angajat o firma de expertiza contabila. In urma expertizei valoarea recunoscuta a debitului Asociatiei a scazut cu aprox 30.000 lei dar tot este mare 155.000 lei. Mentionez ca nu avem cu cine sa vorbim..nimeni nu vrea sa ne dea nicio informatie... am solicitat printr o cerere sa am acces la dosarul electronic al dosarului dar mi s a raspuns de catre reprezentantii judecatoriei ca nu sunt reprezentantul in dosar (precizez ca ne reprezinta ca avocat sotia presedintelui blocului) deci nu avem pozibilitatea sa cunoastem ce se intampla pentru nu se doreste... am rugamintea sa mi dati un sfat cu sa procedam,... putem da in judecata pe penal fostul administrator,,, banuiesc ca este vorba de un grup infractional care prosteste pe toata lumea...
-luati vecin cu vecin sa-i convingeti de o adunare generala
- faceti AG indiferent ca vrea sau nu presedintele cu tabel >20% membrii asociatie
- schimbati toata conducerea (daca se opun predarii actelor, implicati primaria de sector si poate trimite un politist local...pentru mai multa putere de convingere)
- faceti expertiza contabila cu ce lipseste
-strangeti bani si discutati cu furnizorul de esalonari.....ca penalizarile curg in continuare
- plangere penala pentru administrator / procese pentru presedinte/cenzor/administrator