avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Emitem o factura cu TVA si platim acest TVA in Romania ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Emitem o factura cu TVA si platim acest TVA in Romania dupa Brexit?

Buna ziua.Avem de prestat servicii it catre o persoana fizica in Marea Britanie.Suntem un SRL cu TVA la incasare.Nu ne-am lamurit daca emitem o factura cu TVA si platim acest TVA in Romania dupa Brexit.Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 12 Iulie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Radu Varciu , Consultant fiscal 09:54, 14 Iulie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs ca incadrati in C.F. art. 278 aliniatul (5) litera e), deci facturati fara TVA. Cititi mai ales normele metodologice.
Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru putin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva - serviciu non ue - pfa Bașar Andrei Bașar Andrei Buna ziua Vin către voi pentru ajutor deoarece am o nelămurire: 1.Am un pfa norma pe venit prestare servicii it către clienti din uk, întrebarea ar fi ... (vezi toată discuția)
Lnscriere roi Ramona_Dussart Ramona_Dussart Buna ziua, am un SRL neplatitor de TVA si lucrez în proiectare pentru firme din Franta. Acestea pot sa foloseasca TVA intracomunitara pentru ca eu nu ... (vezi toată discuția)
Pfa: cum emit factura catre client din canada? ii ii Bună ziua, Sunt PFA la normă de venit şi trebuie să emit o factură pentru un client extern (Canada). Am citit pe forum că se emite o factură externă ... (vezi toată discuția)