avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Tatal meu a decedat in 2011 ,in 2015 sau ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Tatal meu a decedat in 2011 ,in 2015 sau 2014 ,inainte ...

Buna ziua
Tatal meu a decedat in 2011 ,in 2015 sau 2014 ,inainte de a deceda bunica mea (mama tatalui meu) 3 dintre fratii lui au dat actul de proprietate pierdut si au facut altul ,dupa care au intrat in posesia a 3 hectare de teren arabil (1 hectar pentru fiecare) mostenirea nu a fost dezbatuta . In mod normal masa succesorala trebuia impartita la 5 copii. Ce pot face sa intru in posesia partii din masa succesorala a tatalui meu? Care ar fi pasii de urmat? Va multumesc anticipat pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: johnyparty , utilizator 17:36, 13 Iulie 2021

johnyparty a scris:

Buna ziua
Tatal meu a decedat in 2011 ,in 2015 sau 2014 ,inainte de a deceda bunica mea (mama tatalui meu) 3 dintre fratii lui au dat actul de proprietate pierdut si au facut altul ,dupa care au intrat in posesia a 3 hectare de teren arabil (1 hectar pentru fiecare) mostenirea nu a fost dezbatuta . In mod normal masa succesorala trebuia impartita la 5 copii. Ce pot face sa intru in posesia partii din masa succesorala a tatalui meu? Care ar fi pasii de urmat? Va multumesc anticipat pt raspunsuri.

Am uitat să menționez că masa succesorală era de 5hectare și 3500mp

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare pamant - certificat de mostenitor Ionelll321 Ionelll321 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: strabunicul meu (tatal bunicului meu) a avut un titlu de proprietate pe o suprafata totala de 3 hectare, dupa ... (vezi toată discuția)
Recuperarea mostenirii ContSters278009 ContSters278009 Am dupa bunicii din partea tatalui 3 hectare pamant arabil si 11 arii de padure. Titlul de proprietate este pe numele bunicului , dar in posesia unui var , ... (vezi toată discuția)
Succesiune biaden biaden Buna ziua! Bunicul meu a decedat de mult timp. Bunica mea inca mai traieste. Daca ar trebui sa facem succesiunea cam ce procent ar trebui sa primesc eu care ... (vezi toată discuția)