avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Tatal meu a decedat in 2011 ,in 2015 sau ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Tatal meu a decedat in 2011 ,in 2015 sau 2014 ,inainte ...

Buna ziua
Tatal meu a decedat in 2011 ,in 2015 sau 2014 ,inainte de a deceda bunica mea (mama tatalui meu) 3 dintre fratii lui au dat actul de proprietate pierdut si au facut altul ,dupa care au intrat in posesia a 3 hectare de teren arabil (1 hectar pentru fiecare) mostenirea nu a fost dezbatuta . In mod normal masa succesorala trebuia impartita la 5 copii. Ce pot face sa intru in posesia partii din masa succesorala a tatalui meu? Care ar fi pasii de urmat? Va multumesc anticipat pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: johnyparty , utilizator 17:36, 13 Iulie 2021

johnyparty a scris:

Buna ziua
Tatal meu a decedat in 2011 ,in 2015 sau 2014 ,inainte de a deceda bunica mea (mama tatalui meu) 3 dintre fratii lui au dat actul de proprietate pierdut si au facut altul ,dupa care au intrat in posesia a 3 hectare de teren arabil (1 hectar pentru fiecare) mostenirea nu a fost dezbatuta . In mod normal masa succesorala trebuia impartita la 5 copii. Ce pot face sa intru in posesia partii din masa succesorala a tatalui meu? Care ar fi pasii de urmat? Va multumesc anticipat pt raspunsuri.

Am uitat să menționez că masa succesorală era de 5hectare și 3500mp

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare pamant - certificat de mostenitor Ionelll321 Ionelll321 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: strabunicul meu (tatal bunicului meu) a avut un titlu de proprietate pe o suprafata totala de 3 hectare, dupa ... (vezi toată discuția)
Succesiune biaden biaden Buna ziua! Bunicul meu a decedat de mult timp. Bunica mea inca mai traieste. Daca ar trebui sa facem succesiunea cam ce procent ar trebui sa primesc eu care ... (vezi toată discuția)
Recuperarea mostenirii ContSters278009 ContSters278009 Am dupa bunicii din partea tatalui 3 hectare pamant arabil si 11 arii de padure. Titlul de proprietate este pe numele bunicului , dar in posesia unui var , ... (vezi toată discuția)